• Bizi Arayın

  • 0 (312) 354 61 45 - 0 555 404 13 73

sayilganoğlu paslanmaz korluluk telefon
sayilganoğlu paslanmaz korluluk e-mail
  • Bize Ulaşın

  • 1181. Cad. No:50 Ostim/ANKARA

Paslanmaz Korkulukların Önemi

Paslanmaz Korkulukların Önemi

Paslanmaz korkuluklar alüminyum, pirinç, titanyum kaplı paslanmaz çelik ve diğer iyi kalite malzemelerden oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bu korkuluklar havaalanlarında, alışveriş merkezlerinde, iş merkezinde, villalarda, asansörlerde, yürüyen merdivenlerde ve şirket ofislerinde ve daha birçok yerde kullanılabilir.

 

 Paslanmaz korkuluk modelleri cam korkuluklu metal, paslanmaz çelik sütun giydirme, alüminyum toz boya kaplı kolon kaplama, titanyum kaplı paslanmaz çelik kaplama, paslanmaz çelik ve alüminyum kaplamalı gölgelik yapısı için uygundur.

 

 Korkulukların Kullanılabileceği Diğer Alanlar

 

 Paslanmaz korkulukların kullanılabileceği alanların sınırı yoktur. Paslanmaz korkuluk modelleri aynı zamanda yüzme havuzlarında güvenlik önlemi olarak, alüminyum döküm kapılar ve özel tasarımlı paslanmaz çelik kapılarda, oteller için kullanılan alüminyum işlerinde, AVM ve otoparklarda paslanmaz çelik direk korumasında kullanılabilir. Hem iç hem de dış mekanlar için uygun olan korkuluklar çağdaş fabrikasyondan oluşmaktadır.

 

 Cam ve paslanmaz çelik korkuluk sistemleri hem iç hem de ticari ortamlarda mükemmel şekilde uyarlanabilir. Cam ve paslanmaz korkuluk sistemleri merdiven, balkon, bariyer ve havuz çevresinde kullanılabilir. Her bir cam ve paslanmaz çelik korkuluk, müşterinin özel isteklerine göre tasarım özelliklerine uygun çok sayıda kombinasyon ile üretilebilir. Yani, müşteri, hayalindeki korkuluğu üretici firmaya anlatarak bir tasarım oluşturulmasını sağlayabilir.

 

 Güvenlikten ve Estetikten Ödün Vermeyin

 

 Korkuluk sistemleri, güvenlikten ödün vermeden temiz bir tasarım elde etmenizi sağlar. Paslanmaz korkuluk modelleri merdiven, iniş, balkon veya düşmeyi önlemek için bir bariyere ihtiyaç duyulan herhangi bir yükseltilmiş alanın inşasında önemli bir bileşendir.

Çağdaş ve fonksiyonel ürün tasarımlarından oluşan korkuluklar yüksek kaliteli malzemeler ve profesyonel işçilikle birleştirildiğinde, mülkünüzü geliştiren uzun ömürlü bir ürün haline gelirler. Korkuluklarımız cam paneller ve paslanmaz çelik tel bariyerler gibi çeşitli metal dolgu maddeleri de içerebilir.