• Bizi Arayın

  • 0 (312) 354 61 45 - 0 555 404 13 73

sayilganoğlu paslanmaz korluluk telefon
sayilganoğlu paslanmaz korluluk e-mail
  • Bize Ulaşın

  • 1181. Cad. No:50 Ostim/ANKARA

Paslanmaz Korkuluk Modelleri

Paslanmaz Korkuluk Modelleri

 

Kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik uygulanarak yapılan korkuluklar, paslanmaz çelikten tasarlanmaktadır. Birçok paslanmaz korkuluk modeli bulunmakla birlikte isteğe uygun korkuluk da üretilmektedir. Korkuluk yapılmadan önce projelendirilir ve müşteriye sunulur, müşterinin onayından sonra üretim aşamasına geçilir. Korkulukların paslanmaz yüzeyi, isteğe bağlı parlak veya satine olabilmektedir. Havaalanlarında, otellerde ve alışveriş merkezlerinde korkuluğa olan ihtiyaç fazladır.

 

 Paslanmaz Korkulukların Kullanım Alanları

 

 İnsan hayatında paslanmaz korkuluk büyük öneme sahiptir. Birçok alanda kullanılan korkuluklar, estetik görünümlerinin yanı sıra can güvenliğini de sağlamaktadır. Dayanıklı olmasından ötürü çok fazla tercih edilen korkuluklar, doğal şartlara uyum sağlayacak ve zorlukların üstesinden gelebilecek şekilde tasarlanmaktadır. Kar, yağmur gibi doğa olaylarında bile paslanma kesinlikle yapmamaktadır.

 

 Kullanılan her alanda üst düzey güvenliği sağladığı gibi estetiksel görüntü açısından büyük şıklık katmaktadır. Son teknoloji kullanılarak tasarlanan paslanmaz korkuluk kaza oranlarını büyük ölçüde düşürmüştür. İç ve dış mekanlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabildiği gibi her türlü ortama uyum sağlamaktadır. Kullanıma uygun olması için çeşitli modellerden tasarlanmaktadır. Tasarımını yapan uzman ekip montajı da üstlenmektedir.

 

 Paslanmaz Korkulukların Montajı

 

 Müşteri istekleri göz önüne alınarak oluşturulan özel tasarımlı korkuluklar, mekana uygun ölçülerde yapılmaktadır. Özel ölçüler ile birlikte standartlaşmış ölçüler de bulunmaktadır. Hassasiyet içerisinde montajını gerçekleştiren ekibimiz, müşteriye gerekli bilgilendirmeleri vermektedir. Uygun bakım maliyetinin yanı sıra paslanmaz korkuluklar uzun süre kullanılabilmektedir. Güvenliği ve şıklığı ile kendini kanıtlayan korkuluklar, insan hayatında vazgeçilmez mekan tasarımlarındandır.

 

 İnsanların can sağlığını emniyet altına alan korkuluklar, korumayı üst düzey sağlayacak malzemelerden üretilmektedir. Kısa süre içerisinde tasarlanan ve üretilen korkuluklar, müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmaktadır. Müşteri odaklı çalışan firmamız, korkuluklar konusunda müşterilerin özel istek ve önerilerini dikkate almaktadır. Sel gibi aşırı yağmurlu havalarda bile paslanma göstermez ve uzun süre kullanım sağlar.