• Bizi Arayın

  • 0 (312) 354 61 45 - 0 555 404 13 73

sayilganoğlu paslanmaz korluluk telefon
sayilganoğlu paslanmaz korluluk e-mail
  • Bize Ulaşın

  • 1181. Cad. No:50 Ostim/ANKARA

Paslanmaz Korkuluk Çeşitleri Ve Özellikleri

Paslanmaz Korkuluk Çeşitleri Ve Özellikleri

 

Birçok farklı türü bulunan paslanmaz korkuluk çeşitleri farklı malzemelerin bir araya getirilmesiyle imal ediliyor. Kataloglardan ürün görsellerini incelemek ve detaylı bilgi almak mümkündür. Kurulum işlemleri profesyonel ekipler tarafından birkaç saat içerisinde tamamlanmaktadır. Toplam garanti süreleri ise 3 yıldan başlayıp 5 yıla kadar uzanmaktadır.

 

 Camlı Paslanmaz Korkuluklar

 

 Özellikle iç mekanlarda dekoratif bir bütünlük sağlamak amacıyla camlı paslanmaz korkuluk çeşitleri tercih edilmektedir. Şeffaf görüntüsü ile beraber mekan içerisindeki tüm mobilya ve aksesuarlarla uyum arz etmektedir. Bir diğer seçenek ise polikarbon malzemesinin kullanıldığı korkuluk çeşitlerinde kendini gösteriyor. Cam ürünlerinden daha ucuz ve daha hafif olan bu korkuluk ürünleri çok daha hesaplı ve işlevsel bulunuyor.

 

 Alüminyum Paslanmaz Korkuluk ve Kullanım Avantajları

 

 Dayanıklı ve garantili korkuluk çeşitlerinde alüminyum ham maddesi kullanılmaktadır. Birçok açıdan müşteri memnuniyeti sağlayan bu ürünler hem iç hem de dış mekanlarda aktif olarak değerlendirilmeye açıktır. Güneşin zararlı olduğu bilinen UV ışınlarına karşı ekstra dirençlidir. Asla paslanmaz ve renk solması gibi etkilerle tahrip olmaz. Bunun dışında ışık değişimlerine ve iklim şartlarına karşı mukavemet gücü oldukça yüksektir.

 

 Krom Paslanmaz Korkuluklar ve Özellikleri

 

 Bir diğer ürün seçeneği krom adı ile lanse ediliyor ve bu şekilde satışa çıkarılıyor. Her ölçü talebine göre özel üretim yapılmaktadır. Basamak sayısına göre ölçümler keşif ekipleri tarafından yapılmakta ve aynı gün içerisinde imalat süreci başlamaktadır. Toplamda bir hafta içerisinde talep edilen korkulukların montajı tamamlanmaktadır.

 

 Hem estetik hem de işlevsel bulunan korkuluk ürünleri güvenlik ekipmanları kapsamında kullanılmaktadır. Emniyet hatlarında sıra sayıları mevcuttur ve üründen ürüne farklılık göstermektedir. 1 sıradan başlayan emniyet hatları toplamda 4 hatta kadar uzanmaktadır. Küpeşte modelleri de aynı kategoriden incelenerek aralarından seçim yapmak mümkündür.