• Bizi Arayın

  • 0 (312) 354 61 45 - 0 555 404 13 73

sayilganoğlu paslanmaz korluluk telefon
sayilganoğlu paslanmaz korluluk e-mail
  • Bize Ulaşın

  • 1181. Cad. No:50 Ostim/ANKARA

Neden Paslanmaz Korkuluklar Tercih Edilmeli?

Neden Paslanmaz Korkuluklar Tercih Edilmeli?

 

Paslanmaz çelik korkuluklar her mekana çağdaş bir his katar. Korkuluk, güçlü doğası ve paslanmaz çeliğin düşük bakımı sayesinde her mekan için ideal bir seçenektir. Örnekler arasında tüp, yassı çubuk, dikdörtgen ve kare kutu kesiti, tel halat teçhizatı sayılabilir. Paslanmaz korkuluk tasarımları çok çeşitlidir. Korkuluk arzında bulunan birçok firma, üretim ile birlikte montaj hizmetini de sunar.

 

 Korkuluk Sistemleri ve Bileşenleri

 

 Çerçevesiz korkuluk sisteminden, raylı sisteme ve kadar geniş bir paslanmaz korkuluk yelpazesi bulunur. Korkuluğun yanı sıra cam kelepçeler ve tırabzanlar, kaynaklanabilir teçhizatlar ve özel vida bağlantı braketleri dahil olmak üzere çeşitli bileşenler bulunur.

 

 Cam, paslanmaz çelik ve alüminyum gibi malzemelerden üretilen korkuluklar mekanların iç merdivenleri ve balkonlarından ticari projelere kadar birçok alanda kullanılabilir. Doğru korkuluk sistemini bulmak hem sabitleme hem de yapısal açıdan önemlidir. Stil ve tasarım günümüzün en önemli bileşenleri haline geldiği için korkulukların sağlamlıkları kadar dizaynları da önemli hale gelmiştir.

 

 Neden Paslanmaz Korkuluk Seçilmeli?

 

 Güçlü ve dayanıklı paslanmaz çelik, camın doğal ortağıdır. Zarif ve zamansızdır, birçok modern ve geleneksel iç tasarım şemasında kullanılabilir. Parlak paslanmaz çelik bağlantı parçaları, birçok kişinin aradığı temiz bir görünüm sunar. Paslanmaz korkuluk, mükemmel korozyon önleyici özelliklere sahiptir.

 

 Herkesin farklı zevkleri vardır, bu nedenle her korkuluk farklıdır. Teknolojinin gelişmesiyle tüketiciler artık çerçevesiz cam korkuluk sistemlerinin minimalist mükemmelliğini tercih ediyorlar. Hem sağlam hem de estetik duran korkuluklar iç ve dış mekanların görünümünü bir anda değiştirebiliyorlar.

 

 Sağlamlıkları sayesinde bina ömrün eş değer süre kullanılabilen korkuluklar zamansız stilleri sayesinde mekanların her daim mükemmel görünmesine yardımcı oluyorlar. Cam ve paslanmaz çelik korkuluk sistemiyle evini ve bahçesini dönüştürmek isteyenler üst düzey sistemlerden ekonomik fiyatlarla yararlanıyor.