• Bizi Arayın

  • 0 (312) 354 61 45 - 0 555 404 13 73

sayilganoğlu paslanmaz korluluk telefon
sayilganoğlu paslanmaz korluluk e-mail
  • Bize Ulaşın

  • 1181. Cad. No:50 Ostim/ANKARA

Birinci Sınıf Mimari Korkuluklar

Birinci Sınıf Mimari Korkuluklar

 

Bir mimar, müteahhit veya imalatçı olarak, bir alan için vizyonunuz açık, kaliteli ve özeldir. Korkuluk üreticileri güzel, yüksek toleranslı korkuluk sistemleri sağlayarak zarafeti her boyuttaki projeye akıtmanıza yardımcı olur. Merdivenler, balkonlar ve çok daha fazlası için katı pirinç ve paslanmaz çelik korkuluklarla istediğiniz kaliteyi ve hassasiyeti elde edin. Paslanmaz korkuluk modelleri fabrikasyon ve yapım öncesi planlamayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor; dayanıklılığı esneklikle dengeliyor.

 

 Ergonomi ve Estetiğin Tadını Çıkarın

 

 Basit tırabzan montaj işlemleri sayesinde; evinizde, merdiveninizde, barda, havuz tarafında veya banyo alanında yeni mimari korkulukların tadını çıkarabilirsiniz. İmalatçılar, müşterilere özel ihtiyaçlara göre özelleştirilebilecek kaliteli ürünler vermeye odaklanır. Rakiplerinin kalitesini aşan paslanmaz korkulukları uygun ve rekabetçi bir fiyatla sunan ve kuran firmalar işlevsellik kadar estetiğe de önem verir.

 

 Dünyanın Her Yerinde

 

 Paslanmaz korkuluklar dünya çapında binlerce yere kurulmaktadır. Modüler paslanmaz çelik korkuluk sistemlerinde dünya lideri olan firmalar, ürettikleri modellerle korkulukları birer sanat eseri haline getirebilir. Evleriniz, ofisleriniz ve ticari binalarınız için anahtar teslimi paslanmaz korkuluk çözümleri sunar. Modüler korkuluk sistemlerde öncü olan markalar, tüm dünyada paslanmaz çelik korkuluk ve korkuluk aksesuarlarında birbirinden farklı modeller üretirler. Üretilen modeller estetik görünümlerinin yanı sıra uzun yıllar dayanıklıdır.

 

 Dış Hava Koşullarına Dayanıklı

 

 Dış hava koşullarından etkilenmeyen paslanmaz korkuluklar; yağmur, kar, don gibi dış hava koşullarından etkilenmez, güneş ışığından dolayı zamanla solmazlar. Uzun ömürlü olmaları sayesinde birçok ev ve iş yeri tarafından tercih edilen korkuluklar cam gibi farklı malzemelerle birleştirilerek özgün birer görünüme kavuşabilir. Mekanları hem koruyan hem de farklı bir hava katan korkulukların gözeneksiz yüzeyi, paslanmaz çelik gücü ve aşındırıcı olmayan dayanıklılığı onu en iyi korkuluk seçeneği haline getiriyor.